Spisning før Take it to the Limit
Lørdag den 14. februar 2026 kl. 17.30
Forret anrettet på tallerken:
5 små sprøde og lækre anretninger
-Krustade med laksetatar, citrus og karse
-Rødbedechips med estragon dip
-Kæmperejer og julienne
-Sprødstegt risotto kugle med trøffel
-Confiteret kyllingesalat med grillet ananas
Hjemmebagt brød og saltet Thise smør
Hovedret anrettet på tallerken:
Rosastegt dansk kalvemørbrad, serveret med grillet kål og hasselnødder. Hertil syltede rødder, Pommes Anna samt kraftig portvinsauce
Dessert anrettet på tallerken:
Chokoladefondant med hjerte af hindbær hertil små kys samt frisk sorbet
Salget slutter kl. 12.00 dagen før
Pris: 385,- kr.
ekskl. gebyr på 10 kr.
Total
0,00 kr.
Alle billetter tillægges et billetgebyr på 10,00 kr.