Spisning før Take it to the Limit

Lørdag den 14. februar 2026 kl. 17.30

Forret anrettet på tallerken:

5 små sprøde og lækre anretninger

-Krustade med laksetatar, citrus og karse

-Rødbedechips med estragon dip

-Kæmperejer og julienne

-Sprødstegt risotto kugle med trøffel

-Confiteret kyllingesalat med grillet ananas

Hjemmebagt brød og saltet Thise smør

 

Hovedret anrettet på tallerken:

Rosastegt dansk kalvemørbrad, serveret med grillet kål og hasselnødder. Hertil syltede rødder, Pommes Anna samt kraftig portvinsauce

 

Dessert anrettet på tallerken:

Chokoladefondant med hjerte af hindbær hertil små kys samt frisk sorbet

 

Salget slutter kl. 12.00 dagen før

Pris: 385,- kr.
ekskl. gebyr på 10 kr. 

 

 

Spisebillet
385,00 kr.
Total
0,00 kr.
Alle billetter tillægges et billetgebyr på 10,00 kr.