Den Store Nytårstaffel Weekend
Lørdag den 31. januar 2026 kl. 17.30
En mindeværdig vinsmagning og taffel i KCS Cafe & Restaurant
Taffelmiddagen serveres kl.18:00 i restauranten.
8-retters menu med nøje udvalgte smagsoplevelse af vine fra Else fra Pedersborg Vin.
Kl. 17.30 i Sparekassen Danmark loungen
Velkomst, Gin & appetizer
BBQ-kammusling, grillet-røget rødbede, wakame med sesam, syrnet creme og frisk dild.
Menuen:
Servering 1
Nytårs torsk og ørredrogn i sauce mousseline, havesyre og egeblade
Servering 2
Ceviche af hummer og lange på avokado med sød citron-glase
Servering 3
Ganerenser: Syltans rom-citrus sorbet
Servering 4
Sprød kugle af krogmodnet nakke med syltede svampe samt løg kompot
Servering 5
Fasanbryst og savoy i rulle med sprødt skind, sukker ribs og klassiske au Jus sauce
Servering 6
Krondyr filet og ragout serveret med grønkål, små æbler og brombær samt pure af jordskokker
Servering 7
Gratineret Thise ost med toast Melba med søde korender
Servering 8
Tosca nøddetærte og chokolade trøffel med syltet pære og vanilje parfait
Pris for alt dette, Velkomst med appetizer og 8-retters gourmet samt vinmenu
Pris pr pers. Kun kr. 995,-
Bordbestilling senest d. 23. januar 2026
Begrænset pladser min. 2 pers
Total
0,00 kr.