2 retters menu inden Prinsens Musikkorps med Rasmus Bjerg

Torsdag den 15. januar 2026 kl. 17.30

Forret anrettet på tallerken:

Dampet torskeryg med persille pesto, serveret i muslinge fume sauce, hertil små plukkede krydderurter.

Hjemmebagt brød og saltet Thise smør.

 

Hovedret anrettet på tallerken:

Medaljon af Dansk kalvemørbrad anrettet på stuvede svampe, honning braiseret fennikel og syltede rødder, hertil Pommes Anna og rødvinssauce sauce.

 

Har du spørgsmål kan du ringe på tlf.: 7070 1464, eller skrive en mail til: info@kcskive.dk

Salget slutter kl. 12.00 dagen før arrangementet. 

 

Pris: 335,- kr. ekskl. gebyr på 10 kr.

 

 

Spisebillet
335,00 kr.
Total
0,00 kr.
Alle billetter tillægges et billetgebyr på 10,00 kr.