3 retters inden Milling og Molbech

Fredag den 30. oktober 2026 kl. 17.30

Forret:
Rørt kyllingesalat af confiteret lår med stegte svampe,
anrettet på grillet ananas og brøndkarse. Hertil marinerede og
sprøde jordskokker, groft brød og saltet smør

Hovedret:
Dansk kalvefilét anrettet på kål og æbler, hertil glaserede
rødløg og små rødder samt kartoffelgratin og portvinssky

Dessert:
Æbleflødeis med marinerede æbler og sød gelé.
Hertil hvid ganache-mousse og sprøde mandelflager tilsmagt med kanel.

Kr. 395,- ekskl. gebyr på 10 kr.

Menuen serveres kl. 17.30.
Salget stopper dagen før kl. 12.00.

Har du spørgsmål kan du ringe på tlf.: 7070 1464
eller skrive en mail til: info@kcskive.dk

Spisebillet
395,00 kr.
Total
0,00 kr.
Alle billetter tillægges et billetgebyr på 10,00 kr.