Spisning inden Martin Kanstrup

Fredag den 27. marts 2026 kl. 17.30

Forret:
Carpaccio med citrus, anrettet med feldsalat, sorte oliven, høvlet vesterhavsost og pesto
Groft brød og saltet smør

Carvery buffet:
Grillet dansk kalv
Marineret kalkunbryst
Nakkefilét med hvidløg
To slags kartofler
Bearnaise- og rødvinssauce
Tre lækre årstidens salater med tørt og syltet tilbehør samt dressinger
Grov tzatziki

Menuen serveres kl. 17.30.

Kr. 355,- ekskl. gebyr på 10 kr.

Salget slutter kl. 12.00 dagen før

Har du spørgsmål kan du ringe på tlf.: 7070 1464
eller skrive en mail til: info@kcskive.dk

 

Spisebillet
355,00 kr.
Total
0,00 kr.
Alle billetter tillægges et billetgebyr på 10,00 kr.