3 retters menu inden Kære Larsen
Lørdag den 11. april 2026 kl. 17.30
Forret anrettet på tallerken:
Grillet hvide asparges serveret med Coppa di Parma, marinerede tomater med høvlet pecorino samt balsamico-rosmarin-glaze. Hjemmebagt brød og saltet Thise smør.
Hovedret anrettet på tallerken:
Grillet dansk kalvefilét på smørstegte svampe, dampede asparges. Hertil kartoffelrulle med urter og rødvinssauce.
Dessert anrettet på tallerken:
3 små desserter:
Pannacota med rabarber og Torta della nonna serveret med blåbærparfait
Menuen serveres kl. 17.30.
Kr. 395,- ekskl. gebyr på 10 kr.
Salget slutter dagen før kl. 12.00
Har du spørgsmål kan du ringe på tlf.: 7070 1464
eller skrive en mail til: info@kcskive.dk
Total
0,00 kr.
Alle billetter tillægges et billetgebyr på 10,00 kr.