Gourmet-jul i KCS

Fredag den 12. december 2025 kl. 17.30

VELKOMST KL. 17:30 I LOUNGEN MED BOBLER OG APPETIZER

MIDDAGEN SERVERES KL.18:00-24:00

 

MENU OG VINE:

Gin-marineret sild med grillet æble, sprødt kernebrød og peberrod
Hestbjergskinke fra Bertels & Museth med lun trøffel-risotto

 

SERVERING 1

Rødbedesaltet lakseryg i brændt porre, anrettet med frisé, frisk græskar og dildcreme

Vin: Dr. Bürklin-Wolf, Estate Riesling off-dry

 

SERVERING 2

Pandestegt havtaskekæbe og jomfruhummer serveret i cremet fume

Vin: Maison Louis Jadot, Chablis, Cellier du Valvan

Ganerenser: Granite, Cava

 

SERVERING 3

Andeterrine i savoykål med brunet løgpuré, fedtegrever, bede-chips samt havtorn

Vin: Pfaffmann, Chardonnay, Grande Reserve

 

SERVERING 4

Frækt flæsk af dansk øko gris med jordskokker og grønkål samt orange-sauce

Vin: Pfaffmann, Charlotte, Pinot Noir, Grande Reserve

 

SERVERING 5

Dansk kalvemørbrad og tørsaltet bacon med confiteret and i sprød kugle.
Hertil rødkål og kartoffel Dauphinois samt morkel reduktion

Vin: Zenato, Amarone, della Valpolicella Classico

 

SERVERING 6

Ny fortolkning af risalamande, lavendel ganache på pistacie,
dome af mørk chokolade og mandarin

Vin: Recioto della Valpolicella

 

Friskmalet stempelkaffe/the med hjemmebag samt avec

 

Pris inkl. lækker vinmenu, fri øl, saft og vand

KUN 795,- pr. person (min. 2 personer)

Bestilles senest 8. december

 

Billet
795,00 kr.
Total
0,00 kr.