Gourmet-jul i KCS
VELKOMST KL. 17:30 I LOUNGEN MED BOBLER OG APPETIZER
MIDDAGEN SERVERES KL.18:00-24:00
MENU OG VINE:
Gin-marineret sild med grillet æble, sprødt kernebrød og peberrod
Hestbjergskinke fra Bertels & Museth med lun trøffel-risotto
SERVERING 1
Rødbedesaltet lakseryg i brændt porre, anrettet med frisé, frisk græskar og dildcreme
Vin: Dr. Bürklin-Wolf, Estate Riesling off-dry
SERVERING 2
Pandestegt havtaskekæbe og jomfruhummer serveret i cremet fume
Vin: Maison Louis Jadot, Chablis, Cellier du Valvan
Ganerenser: Granite, Cava
SERVERING 3
Andeterrine i savoykål med brunet løgpuré, fedtegrever, bede-chips samt havtorn
Vin: Pfaffmann, Chardonnay, Grande Reserve
SERVERING 4
Frækt flæsk af dansk øko gris med jordskokker og grønkål samt orange-sauce
Vin: Pfaffmann, Charlotte, Pinot Noir, Grande Reserve
SERVERING 5
Dansk kalvemørbrad og tørsaltet bacon med confiteret and i sprød kugle.
Hertil rødkål og kartoffel Dauphinois samt morkel reduktion
Vin: Zenato, Amarone, della Valpolicella Classico
SERVERING 6
Ny fortolkning af risalamande, lavendel ganache på pistacie,
dome af mørk chokolade og mandarin
Vin: Recioto della Valpolicella
Friskmalet stempelkaffe/the med hjemmebag samt avec
Pris inkl. lækker vinmenu, fri øl, saft og vand
KUN 795,- pr. person (min. 2 personer)
Bestilles senest 8. december