Spisning før Francis Rossi

Lørdag den 25. april 2026 kl. 17.30

Forret:
Grillet hvide asparges serveret med Coppa di Parma, marinerede tomater med høvlet pecorino samt balsamico-rosmarin-glaze. Hjemmebagt brød og saltet Thise smør.

Hovedret:
Saltimbocca a la Romana anrettet med grillet artiskok og smørstegte små rødder.
Hertil Pommes rösti med trøffel og reduktion af sky.

Dessert:
Pannacota med rabarber og Torta della nonna serveret med blåbær-parfait

kr. 385,-
ekskl. gebyr på 10 kr.

Menuen serveres kl. 17.30.

Salget stopper dagen før kl. 12.00.

Har du spørgsmål kan du ringe på tlf.: 7070 1464
eller skrive en mail til: info@kcskive.dk

 

Spisebillet
385,00 kr.
Total
0,00 kr.
Alle billetter tillægges et billetgebyr på 10,00 kr.