3 retters inden Dorthe Gerlach & DK's Underholdningsorkester
Lørdag den 14. marts 2026 kl. 17.30
Forret:
Carpaccio anrettet med rucola og radicchio, sorte soltørrede oliven, høvlet ost og basilikum pesto
Surdejsbrød, saltet smør.
Hovedret:
Medaljon af oksemørbrad med stegte svampe, dampede forårsløg.
Hertil Pommes Anna med trøffel samt skysauce tilsmagt portvin
Dessert:
Chokoladekage med coulis serveret med hjemmelavet vanilje is og crumble
Kr. 385,- + gebyr på 10 kr.
Menuen serveres kl. 17.30.
Salget stopper dagen før kl. 12.00.
Har du spørgsmål kan du ringe på tlf.: 7070 1464
eller skrive en mail til: info@kcskive.dk
Total
0,00 kr.
Alle billetter tillægges et billetgebyr på 10,00 kr.