3 retters inden Dorthe Gerlach & DK's Underholdningsorkester

Lørdag den 14. marts 2026 kl. 17.30

Forret:

Carpaccio anrettet med rucola og radicchio, sorte soltørrede oliven, høvlet ost og basilikum pesto

Surdejsbrød, saltet smør.

 

Hovedret:

Medaljon af oksemørbrad med stegte svampe, dampede forårsløg.

Hertil Pommes Anna med trøffel samt skysauce tilsmagt portvin

 

Dessert:

Chokoladekage med coulis serveret med hjemmelavet vanilje is og crumble

 

Kr. 385,- + gebyr på 10 kr.

Menuen serveres kl. 17.30.
Salget stopper dagen før kl. 12.00.

Har du spørgsmål kan du ringe på tlf.: 7070 1464
eller skrive en mail til: info@kcskive.dk

 

Spisebillet
385,00 kr.
Total
0,00 kr.
Alle billetter tillægges et billetgebyr på 10,00 kr.